RentalPort logo

Hľadáte ideálne riešenie mobility pre vašu spoločnosť?

Vypadol vo vozovom parku Vašej spoločnosti nečakane automobil alebo čakáte na dodanie vozidla z výroby? Rentalport Vám ponúka ideálne riešenie krátkodobého prenájmu vozidiel.


Spoločnosť Rentalport je najväčšou slovenskou online platformou zdržujúcou viac ako 30 autopožičovní v 100 pobočkách naprieč Slovenskom, Českom, Slovinskom a Rumunskom. Rentalport spolupracuje so známymi slovenskými a zahraničnými autopožičovňami s cieľom priniesť zákazníkom široký výber vozidiel rôznych kategórií na jednom mieste za najlepšie ceny na trhu.

Prečo je Rentalport tou správnou voľbou pre Vašu spoločnosť?


Rentalport je založený na princípe “free tendra“. Na našej webovej stránke možno efektívne a rýchlo porovnať ponuky desiatok auto požičovní, vďaka čomu ušetríte čas vyhľadávaním ponúk jednotlivých spoločností. Ceny za prenájom vozidiel a doplnkových služieb sú zobrazované bez skrytých poplatkov a Rentalport je zároveň garantom kvality, ktorý v prípade Vašej nespokojnosti, na seba preberá komunikáciu s auto požičovňou. Svoje služby poskytuje jednak individuálnym zákazníkom, ako aj spoločnostiam, pričom je možná fakturácia prenájmu na firmu.

Garancia najlepších cien


V Rentalporte si uvedomujeme, že cena prenájmu je pre väčšinu zákazníkov rozhodujúcim faktorom. Preto sa neustále snažíme o to, aby ponuka na našej webstránke bola tou najvýhodnejšou a pravidelne pre našich zákazníkov pripravujeme akciové ponuky.

Pre viac informáciíí neváhajte navštíviť našu webstránku a nájsť tú správnu ponuku pre Vašu spoločnosť.

21.9.2020