RentalPort logo

Kedy uvažovať nad prenájmom auta?

Dôvodov na prenájom auta môže byť hneď niekoľko. Pokazené auto, cesta na dovolenku, sťahovanie sa či túžba vyskúšať si najnovší model Vašej obľúbenej značky. V našom článku si povieme, v akých situáciách sa oplatí uvažovať nad prenájmom vozidla.


Dlhšia cesta

Chystáte sa na dlhšiu cestu a nie ste si istí či ju Vaše vozidlo vydrží? Vsaďte na istotu a auto si prenajmite. Táto možnosť je tiež ideálna v prípade, že sa chystáte navštíviť rodinu a, vzhľadom na aktuálnu situáciu, nepovažujete cestu vlakom či autobusom za bezpečnú.

Auto v servise

Náhly výpadok auta nie je ničím príjemným. Obzvlášť v prípade, že oprava Vášho auta je zdĺhavá a Vy sa nechcete obmedzovať. Prenájom auta je v tejto situácií skvelou alternatívou. Navyše, ceny za prenájom auta mimo letnej sezóny sú veľmi priaznivé.

Sťahovanie sa

Ak nemáte väčšie auto, sťahovanie sa môže byť náročné. Nielen logistiky, ale aj finančne. Skúste preto porozmýšľať na prenájmom väčšieho vanu či úžitkového vozidla. Na sťahovaní tak môžete ušetriť desiatky eur, ktoré by ste zaplatili profesionálnej sťahovacej spoločnosti.

Vyskúšajte si jazdu na aute Vašich snov

Čaká Vás dôležitá udalosť ako svadba alebo výročie? Alebo sa len túžite previesť sa na luxusnom aute? Aj v tomto prípade je prenájom vozidla výbornou možnosťou.

Chystáte sa kúpiť si nové auto, no neviete sa rozhodnúť?

Kúpa auta nie je malou investíciou, a preto by ste si mali vo Vašom výbere byť istý. Ak sa stále neviete rozhodnúť, auto si jednoducho prenajmite a poriadne odskúšajte.

Skvelý darček pre Vašich blízkych

Lámete si hlavu s darčekom k sviatku? Prenájom luxusného či športového vozidla na víkend či pár dní je originálnym darčekom, ktorý ocení nejeden milovník áut.

29.10.2020