RentalPort logo

Rentalport expanduje do Rumunska a Bulharska!

Po úspešnej expenazii do susedného Česka, spúšťame nové pobočky v Rumunsku a Bulharsku. Auto si tak môžete cez Rentalport prenajať už na 200 pobočkách, pričom máte na výber máte z viac ako 15 000 automobilov rôznych kategórií.


Prehľadnosť a jednoduchosť rezervácie vozidiel prostredníctvom Rentalportu si doposiaľ získala mnohých fanúšikov na Slovensku a v Čechách. Od začiatku spustenia našej platformy je naším cieľom poskytovanie kvalitných služieb, globálne pokrytie a uspokojenie čo najväčšieho počtu zákazníkov. Preto sa neustále snažíme rozširovať zoznam lokalít, v ktorých si naši zákazníci môžu autá prenajať. Najnovšími krajinami na Rentalport mape pokrytia sú Rumunsko a Bulharsko.

Podobne ako na Slovensku a v Čechách, nezameriavame sa iba na najväčšie regionálne metropoly a letiská akými sú Bukurešť a Cluj-Napoca v Rumunsku či Sofia a Varna v Bulharsku. Naopak, zastrešujeme aj mnoho menších miest naprieč Rumunskom a Bulharskom a vozidlo si môžete prenajať v takmer 60tich pobočkách v danom regióne. Navyše, mnohé z pobočiek poskytujú službu Meet & Greet, ktorú pri cestovaní určite oceníte. Pevne veríme, že aktuálna situácia sa čoskoro zlepší a budete môcť naše nové lokality navštíviť.

Zákazník je pre nás kľúčový a našou prioritou je poskytovanie čo najlepších služieb, rozširovanie pokrytia a výberu vozidiel za férové ceny. Hoci situácia cestovaniu v posledných mesiacoch veľmi nepraje, budeme sa aj naďalej snažiť našu mapu pokrytia rozširovať tak, aby ste si u nás to správne vozidlo mohli rezervovať v ešte viac lokalitách.

4.11.2020