RentalPort logo

Chystáte sa v lete do Grécka? Rezervujte si vozidlo cez RentalPort!

S cieľom uspokojiť čo najväčší počet zákazníkov sa v RentalPorte snažíme neustále rozširovať naše pokrytie. Aktuálne zastrešujeme už viac ako 350 pobočiek naprieč 9 krajinami a zákazníkom ponúkame na výber z viac ako 23 tisíc vozidiel. Najnovšími lokalitami na našej mape pokrytia sú populárne grécke ostrovy!


RentalPort si vďaka svojej prehľadnosti, veľkého výberu vozidiel za férové ceny a jednoduchosti rezervácie doposiaľ získal mnoho fanúšikov vo viacerých európskych krajinách.


Od začiatku spustenia RentalPort vyhľadávacej platformy je našou prioritou poskytovanie kvalitných služieb, zabezpečenie globálneho pokrytia a uspokojenie čo najväčšieho počtu zákazníkov. Z tohto dôvodu sa v RentalPorte snažíme ustavične zväčšovať základňu lokalít, v ktorých si naši zákazníci môžu vozidlo prenajať. Najnovšie sme na zoznam našich pobočiek pridali grécke ostrovy Korfu, Zakynthos, Kréta a Rodos, ktoré sú populárnymi dovolenkovými destináciami.


Vďaka priaznivým podmienkam vstupu a nízkym cenám leteniek je Grécko ideálnou dovolenkovou destináciou na toto leto. Ak sa rozhodnete dovolenkovať na niektorom z ostrovov, ktoré v tejto južanskej krajine pokrývame, určite oceníte veľký výber vozidiel, ktoré si cez našu webstránku možno v daných lokalitách rezervovať za bezkonkurenčné ceny.


Keďže zákazník je pre nás kľúčový a našou prioritou je poskytovanie čo najkvalitnejších služieb, sme tu pre Vás v prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s Vašim prenájmom vozidla.

8.6.2021