RentalPort logo

Rentalport Autopožičovňa roka 2021

Podobne ako v predchádzajúcom roku, aj v roku 2021 sa Rentalport ako najväčší združovateľ atuopožičovní na Slovensku rozhodol vyhlásiť prestížnu anketu "Autopožičovňa roka 2021". 


Do súťaže AUTOPOŽIČOVŇA ROKA 2021 boli automaticky zaradení všetci obchodní partneri Rentalportu pôsobiaci na území Slovenska.

Rozhodujúcimi kritériami pre získanie tohto prestížneho ocenenia boli predovšetkým:

  • spokojnosť zákazníkov
  • stav vozového parkuaktívna
  • práca s Rentalport kontom obchodného partnera
  • inovácie v oblasti prenájmu vozidiel
  • počet úspešne vybavených rezervácií

Slávnostné vyhlásenie výsledkov napokon prebehlo 16.12.2021 a víťaznou autopožičovňou sa stala spoločnosť Prestige rent-a-car sídliaca v metropole východného Slovenska - Košiciach.

Spoločnosť Prestige rent-a-car fungujúca od rolu 2015 najlepšie splnila kritéria súťaže, keďže počas celého roka dbala na spokojnosť zákazníkov, pýši sa dobre vybaveným vozovým parkom a jej zamestnanci aktívne pracovali s kontom obchodného partnera, vďaka čomu dokázala táto spoločnosť vybaviť veľký počet rezervácií a uspokojiť potreby aj tých náročnejších zákazníkov.

Vzhľadom na aktuálnu epidemickú situáciu bohužiaľ nebolo možné stretnúť sa so zástupcami spoločnosti Prestige rent-a-car osobne. Naša CEO, Martina Bondarchuk, sa preto spojila so zástupcom víťaznej autopožičovne, Radovanom Olejárom, online a počas telefonátu mu slávnostne odovzdala čestný titul "Autopožičovňa roka 2021" spolu s príslušným certifikátom.

V mene celého Rentalport tímu víťazovi ešte raz srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia pri obhajovaní titulu v roku 2022!

10.1.2022