RentalPort logo

Prenájom vozidla inak...

Dovolenka v podobe hromadne organizovaného zájazdu do prímorského letoviska láka ľudí čoraz menej. Ohromne atraktívnymi sa stávajú miesta kde sa to nehemží turistami, ale o ich existencii sa dozviete náhodne od rodiny, priateľov alebo známych. Dnes už je bežné, že sa skupina ľudí zo dňa na deň zbalí a vyberie sa takmer naslepo na neprebádané miesta. Samotná cesta sa vtedy stáva dobrodružstvom. Avšak na tieto nádherné miesta sa častokrát dostanete jedine autom.


My z Rentalportu chceme, aby prenájom auta bol pre Vás zážitkom a veríme, že prostredníctvom našich dodávateľov a služieb budete spokojní.
Spôsob akým fungujeme Vám zaručí, že si dokážete spomedzi množstva ponúk autopožičovní pôsobiacich na trhu vybrať práve tú, ktorá Vám vyhovuje a zbytočne za prenájom nepreplatíte. Vozidlá síce nevlastníme, ale spolupracujeme jedine s overenými a 100% spoľahlivými dodávateľmi. Našich dodávateľov si viete preveriť na základe prehľadného systému hodnotení a recenzií od našich zákazníkov.

Jednoducho pre Vás porovnáme dostupné ponuky s ohľadom na Vaše preferencie. Rozdiel medzi nami a štandardnou autopožičovňou je len ten, že cez nás dostanete vozidlo za výhodnejšiu cenu.

Nezabudli sme ani na zjednodušenie zastaralého procesu prenajímania vozidiel. “Papierovačky“ spojené s prenájmom sú naozaj otravné a môže to byť jeden z dôvodov prečo na dovolenku zvoliť vlastné auto. My však chceme byť s pomocou technológii moderní. Pre záujemcov sme pripravili pohodlný spôsob rezervácie vozidla, ktorý je “user-friendly“. V reálnom čase si viete online vyhľadať aktuálne dostupné vozidlá a aj podmienky ich zapožičania. Vo svojom konte si viete následne rezervácie sledovať, spravovať a v prípade potreby ich jednoducho reklamovať.

Preskúmajte preto s nami nádherné miesta a užívajte si slobodu, ktorú Vám poskytuje Rentalport.
Váš Rentalport team!

12.3.2020